Pages

Fehérlófia / Son of the White Mare (1981) - Production Cel

© Pannónia Fimstúdió
Source: Pres-Aid.com

4 Comments:

Peter Nagy-Galambosi said...

I have reached the 100th post in Production Art category, which is a good opportunity for writing a summary on Livlily. :)

It can happen that very little background material piles up about a film. The Hungarian feature film, Son of the White Mare is a good example for that. It was a real surprise for me, when I came across this beautiful cell on Pres Romanillos’ page last year. It’s a great feeling to see that Jankovics Marcell’s film is appreciated all over the world and he is regarded as one of the bests. This picture will stay a real speciality to me on the site, although besides its professional appreciation, it is not a well-known film.

It’s fantastic how popular this site has become in the past eight months. Now I think that will deal with the uploading intensely this year. I’m glad that I have managed to launch a professionally useful website and it is good to see that it’s the pages of the library are turned by many.

Thanks for your attention and a good browsing for everybody!

Peter

Peter Nagy-Galambosi said...

Elérkeztem a 100. bejegyzéshez a Production Art kategóriában, ami egy jó alkalom arra, hogy írjak egy kis összegzést a Livlily-vel kapcsolatban.

Van, hogy nem gyűlik össze túl sok háttéranyag egy filmről. A magyar egészestés Fehérlófia erre a legjobb példa most. Igazi meglepetés volt számomra, amikor még tavaly rátaláltam a néhai Pres Romanillos oldalán erre az egy darab, gyönyörű cellre. Nagyszerű érzés volt látni, hogy a nagyvilágban is ilyen elismerésnek örvend Jankovics Marcell filmje, és valóban a legjobbak között tartják számon. Igazi kuriózum marad számomra ez a kép az oldalon, bár szakmai megbecsülése mellett talán nem számít annyira ismert animációnak ez a film.

Egészen fantasztikus, hogy ilyen népszerű lett az oldal az elmúlt nyolc hónap alatt! Most úgy gondolom, hogy ebben az évben még mindenképpen megpróbálok intenzíven foglalkozni a feltöltésekkel. Örülök, hogy sikerült egy szakmailag hasznos oldalt elindítani, és öröm látni, hogy mindenfelől lapozzák a könyvtár oldalait.

Köszönöm a figyelmet és mindenkinek további kellemes böngészést kívánok! :)

P.

tutorphil said...

Congrats on the 100th post - and thanks for this blog; my students and I at Ba Hons CG Arts & Animation enjoy and benefit from your keen eye and commitment to 'unpacking' the process of animation.

http://ucarochester-cgartsandanimation.blogspot.com/

Many thanks! :D

Peter Nagy-Galambosi said...

Thanks Tutorphil! :)

Post a Comment

Librarian
View my complete profile

Contact
for help in relation to any repairs or additions is here.
& Thank you for your help!

This site is 100% non-profit and not aimed at breaking copyright laws.