Pages

Pluto's Judgement Day (1935) mozgáspróbák

2011, JANUAR 21, PÉNTEK


Helló Mindenkinek!


Imáádom ezt a szakmát!
Ahogy még sokan vagyunk így ezzel... Ezért is lehet ilyen sikeres a Livlily! Fantasztikus ez a fogadtatás! Csak álmaimban mertem remélni, hogy ilyen kezdésben lesz része az oldalnak.
Akkor haladjunk is tovább (mert sokba fog kerülni a fordítóm. :)

Amikor olyan szépségekre akadok, mint a fent látható mozgáspróba összeállítás, csak ámulok és bámulok! A Walt Disney Treasures Plutó sorozatának extrái között található ez a rövidfilm és olyan ismert nevek dolgoztak benne animátorként, mint Fred Moore, Norman Ferguson vagy Hamilton Luske. Illetve most Glen Keane és mások Tarzan modellapjait rendszereztem az oldalon. Élvezzétek őket!

Szülőatyám, a Pencil Test Depot legutóbbi bejegyzésére reagálva: Lehet, hogy egy nagy darab csecsemő vagyok, aki hirtelen jött a világra, de nem gondoltam, hogy apa nélkül fogok felnőni. Valahol szomorú ez a reakció, de egyben megtisztelő is és anyám szoknyájába kapaszkodva megpróbálok felnőni a feladathoz.

Egyébként azért is érdemes a Livlily-t látogatni, mert egy olyan speciális modell-lap tisztító program van beépítve az alap-moduljába, ami egyedülálló - legalábbis Magyarországon biztosan. :) Erre itt egy példa A kőbe szúrt kardból (és talán azt is megtudjuk, ki az eredeti modell-lap rajzolója):

Szeretném megköszönni az oldal szülőszobájában való részvételt Maczó Lászlónak, aki programozóként formálta át a nagyszerű blog alapsablont. Illetve köszönöm a munkáját a tehetséges Varga Petrának, akitől a színekkel és a hangulattal kapcsolatban kértem segítséget.

És ahogy megboldogult Frankenstein kollégám mondaná:
- "Vonalak, éljeteeek!!"

P.

0 Comments:

Post a Comment

Librarian
View my complete profile

Contact
for help in relation to any repairs or additions is here.
& Thank you for your help!

This site is 100% non-profit and not aimed at breaking copyright laws.