The Lord of the Rings (1978) - Production Art, Menu

2 Comments:

Nagy Péter said...

Please let me share my personal opinion with You.

Apparently, not every animation film is perfect and among my favorites, there are some disappointments or even unpleasant experiences as well. To me the most wonderful in the whole thing - in the Fabulous World of Animation - is that any concept or design of any film fascinates me, because they are beautiful in their innocence, independently of what film is made of them.

To avoid any misunderstanding: I do not claim that I don’t like the 'The Lord of the Rings' of 1978, but I don’t say it is one of my favorites either. I’m only a collector who is enchanted by the heavenly lines of animation. :)

Nagy Péter said...

Egy személyes véleményt engedjetek meg most.

Nyilvánvalóan nem mindegyik animációs film tökéletes és a kedvenceim mellett vannak csalódások vagy egészen kellemetlen élmények is. Számomra a legszebb az egészben, az Animációs Filmek Mesés Világában, hogy bármelyik film tervei, konceptjei lenyűgöznek, mert ártatlanságukban gyönyörűek, függetlenül attól, hogy végül milyen film készült belőlük.

És a félreértések elkerülése végett: Nem állítom, hogy az 1978-as 'A gyűrűk urát' ne kedvelném, ahogy azt sem mondom, hogy a kedvenceim között van. Én csak egy gyűjtő vagyok, akit elbűvölnek az animáció csodálatos vonalai." ;)

Post a Comment

View my complete profile

Contact
for help in relation to any repairs or additions is here.
& Thank you for your help!

This site is 100% non-profit and not aimed at breaking copyright laws.